понеделник, 8 юни 2009 г.

Да докажем, че България може! -грандиозен концерт спектакъл


Над 5000 пловдивани присъстваха на грандиозния концерт-спектакъл организиран от ПП ГЕРБ р-н Тракия с р-л Антоний Йорданов на площада пред паметника на хан Крум в р-н Тракия в деня на Ботев 02.06.09г. Председателят на ГЕРБ Пловдив г-н Иван Тотев поздрави пловдивчани и представи кандидатите за евродепутати от Пловдивския регион Стефан Шилев и Мария Рабаджийска, а Антоний Йорданов обяви,че подарявайки на пловдивчани историческия спектакъл „България през вековете”на ансамбъл „Българе”иска да докаже ,че посланието на спектакалът е особено актуално в момента -България е можела,може и ще може,и сега всичко е в нашите и вашите ръце!
След демонстрацията на спортистите от спортен клуб „Тракия” по таекуондо професионалните артисти,певци и танцъори от ансамбъл „Българе” изиграха пред присъстващите незабравим спектакъл, с много силни моменти,които предизвикваха многократно бурните аплодисменти и оставиха незабравим спомен у всички.
След края му танцъорите слезнаха сред хората и поведоха голямо хоро.
Вечерта завърши с рок-концерт на „Ренегат”,като специално за случая рокаджиите пяха „До последен дъх”
Преди и по време на концерта за присъстващите бяха осигурени много изненади-наливна бира,минерална вода,сокове,санвичи ,сладолед,вафли,както и бонбони с логото на ГЕРБ.
В галерията са качени снимки от оргнизирането на концерта-членовете на районната организация се потрудиха здраво-Благодарим им!,както и снимки от самия концерт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар