сряда, 17 юни 2009 г.

16.06.2009 Среща в районното дружество на глухите.


На 16.06.2009 от 15.00 ч в клуба на глухите гр. Пловдив се проведе среща на водача на листата на ПП ГЕРБ гр. Пловдив господин Иван Тотев с ръководството и активисти на Районното дружество на глухите . На срещата присъстваха г-жа Мудева – председател, г-жа Джантозова – орг.секретар, г-н Йорданов – кандидат за народен представител , г-н Кацарски – председател на предизборен щаб , г-жа Хаджиева – владееща жестомимичен превод и член на ПП ГЕРБ Тракия.
Срещата е в продължение на участието на ръководството на ПП ГЕРБ Тракия в националния конгрес на Съюза на глухите в България и гала - концерта проведен на 14.06.2009 в кино Гео Милев .
Уточнено беше , че три художествени състава от съюза на глухите ще участват в концерта за откриване на предизборната кампания в Античния театър на град Пловдив на 20.06. 2009 от 20.00 ч.
В клуба на глухите се създаде делова обстановка .
Поставиха се редица наболели проблеми , които години чакат решение.
Всеобщото мнение беше, че г-н Тотев като кмет на Източен е оказал значителна помощ на комисията на глухите и е доказал , че на по-високо ниво в парламента ще има още по-големи възможности за по – добра политика към хората с увреждания.

1 коментар:

  1. Страхотен блог, благодаря Ви, че споделихте тази статия. Коментирам, тъй като съм приятно изненадан и впечатлен! Успех!
    ╰┈➤ ① SEO оптимизация Plovdiv

    ОтговорИзтриване