понеделник, 8 юни 2009 г.

Среща със Съюза на слепите


На 04.06.09г.Българският кандидат за депутат от ПП ГЕРБ Стефан Шилев и Ръководството на р-н Тракия проведе среща с 50 представители на съюза на слепите.
На срещата бяха обсъдени вижданията на ПП ГЕРБ залегнали в програмата,целящи пълна промяна в отношенията към хората с увреждания и конкретно към незрящите и превръщането им в пълноправни членове на нашето общество.
Представителите на съюза на слепите поставиха и споделиха свои конкретни проблеми,някои от които в компетенцията на кметството на р-н Източен и бяха решени в рамките на следващия ден.
В продължение на този разговор в събота 06.06.09г. се проведе среща от г-н Иван Тотев лидер на ПП ГЕРБ в Пловдив и кмет на р-н Източен,г-н Антоний Йорданов общински ръководител на р-н Тракия,г-н Димитър Кацарски председател на предизборния щаб в р-н Тракия и ръководителя на дружеството на слепите г-н Атанасов,който благодари за оказаното внимание и подчерта че нито една друга политическа партия не се е срещнала за да изслуша проблемите им.
Г-н Иван Тотев обясни кои проблеми са от компетентността на неговото кметство и фиксира срокове в които те ще бъдат решени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар