вторник, 19 май 2009 г.

ПП ГЕРБ стартира предизборната кампания от Пловдив



С химна на Европа ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания в Пловдив с концерт, на който се събраха над 10 000 души. На централния площад в града председателят и лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов представиха кандидатите за евродепутати на партията пред събралите се симпатизанти. Концерта започна с изпълнение на ансамбъл "Тракия" и група гайдари, а в него взеха участие Митко Щерев и Мелинда Хариева.

"Кампанията на ГЕРБ ще бъде позитивна, за да променим имиджа на страната ни и да докажем, че България може. Всички ние трябва да се обединим и да постигнем тази победа, която е необходима за България " - заяви Цветанов. Десницата трябва да победи, за да докаже пред Европа, че България може да се справи с корупцията, че може да строи магистрали и може да си върне доверието на Брюксел. "В Европа искат прозрачно управление и смяна на управляващата тройна коалиция, това може да стане само с победа на ГЕРБ”, допълни той.

"Днес стартираме предизборната си кампания в Пловдив - сърцето на България. Така искаме да покажем, че София не е България. Това е ясен знак, че ГЕРБ е национална политическа партия", отбеляза Цветанов. Той добави, че ГЕРБ има лидер - Бойко Борисов, който е уважаван в цяла Европа. "Предстоящите избори за Европейски парламент ще дадат психологическата преднина на партия ГЕРБ за парламентарните избори. Трябва да победим толкова убедително, че другите от БСП и ДПС да се откажат просто да отидат и гласуват на изборите за Народно събрание на България", каза Цветанов. Той благодари на привържениците на ГЕРБ за подкрепата и обеща евродепутатите на партията да не забравят своите избиратели.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на Азер Меликов, който е автор на сайта „БойКостов”. Борисов заяви, че сайтът е абсолютна лъжа, черен PR, платен с откраднати пари от хората. Ако Станишев има чест, трябва незабавно да му вземе оставката сам. Този човек ще пипа софтуера на изборите, тъй като е в Борда на директорите на „Информационно обслужване”, която брой бюлетините.” Ако такъв човек пипа софтуера на изборите, те няма да бъдат честни”, допълни той.

Кандидатите за евродепутати представиха своите приоритети, ако бъдат избрани, а в края на концерта в специална книга Бойко Борисов Цветан Цветанов и Румяна Желева допълниха изречението „Да докажем, че България може да...”, която ще бъде попълнена от всички кандидати на ПП ГЕРБ за двата избора. Беше представена и песента на ГЕРБ за двете кампании – „До последен дъх” на Тангра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар